Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، طبق گزارش‌هایی که از سوی منابع نزدیک به دست بلومبرگ رسیده، امبانی در قالب کمپانی‌های مختلفی که در اختیار دارد مشغول مذاکره برای خرید کل یا بخشی از سهام شرکت‌های خرده فروشی هندی است که هر کدام از آنها به نوعی در زمینه‌های تجاری (مانند فروش مبلمان یا تولید لباس و ارسال دارو) نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه هیچ اطمینانی مبنی بر موفقیت درخواست خرید وجود ندارد، اما گفته می‌شود امبانی از رویکرد تازه‌اش اطمینان خاطر دارد.

این ثروتمند ۶۳ ساله در تلاش است جایگاه خودش را در بازار خرده فروشی هندوستان مستحکم کند تا با حضور غول‌های جهانی مانند آمازون، از چرخه رقابت خارج نشود و حتی بتواند بخش عمده‌ای از مخاطبان را به سمت خودش جذب کند. تجارت او ماه پیش از برنامه‌های سرمایه‌گذاری عمده در کمپانی Reliance Retail خبر داد، که درست چند روز پس از فروش ۳۳ درصد از سهام Jio Platforms اتفاق افتاده. مالک Jio امبانی است و گوگل و فیسبوک نیز از سهامداران آن هستند.


گفته می‌شود Reliance می‌خواهد حدود ۱۶۰ میلیون دلار برای خرید «Zimave» (تولیدکننده لباس)، حدود ۳۰ میلیون دلار برای خرید بخشی از «Urban Ladder» (فروشگاه آنلاین مبلمان) و بالغ بر ۱۲۰ میلیون دلار برای تصاحب «Netmeds» (سرویس ارسال دارو) در هند پرداخت کند. «Milkbasket» (سرویس ارسال شیر) هم دیگر هدف این کمپانی است که البته مبلغ احتمالی خریداری آن معلوم نشده.

اواخر سال پیش میلادی امبانی رسما اعلام کرد خرده فروشی آنلاینش یعنی «JioMart» از آن لحظه به ۲۰۰ شهر در سراسر کشور هند خدمات‌رسانی می‌کند. هدف جدید او برای تملک شرکت‌های بیشتر و رقابت با آمازون، به خاطر شیوع ویروس کرونا و لطمه به درآمد خرده فروشی و سرویس‌های ارسال کالای او شکل گرفته و از طرفی مردم اخیرا بیشتر به خرید آنلاین روی آورده‌اند.

مدتی پیش آمازون حدود ۵.۵ میلیارد دلار در کشور هند سرمایه‌گذاری کرد و کمپانی امریکایی والمارت هم در سوی دیگر حدود ۱۶ میلیارد دلار سرمایه را به خرده فروشی فلیپ‌کارت تزریق نمود. به همین ترتیب امبانی واکنش نشان داده و می‌خواهد وارد جنگی بین خرده‌فروشی‌های فعال در هند شود.
منبع:دیجیاتو

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آمازون ویروس کرونا سهام هند ثروتمندترین مرد آسیا خرده فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • اردوی پایانی تیم ملی هاکی بانوان برای حضور در قهرمانی آسیا
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟